FENC is uw totaalpartner in elektra

Over ons

Over FENC

FENC is uw partner in elektrotechniek

Maak nu kennis met FENC. Wij helpen u graag verder met tal van technische werkzaamheden.

Betrokkenheid en transparantie 

Betrokkenheid en transparantie zijn twee belangrijke begrippen bij FENC. Wij houden u nauw betrokken bij onze manier van werken. Goede communicatie is belangrijk voor het succesvol voltooien van onze opdrachten. Ook heeft u altijd een duidelijk inzicht in de kosten. Achteraf zult u geen onverwachte verrassingen tegenkomen. 

Korte lijnen en heldere afspraken 

Door duidelijke afspraken te maken en een eenvoudige organisatiestructuur te hebben met snelle en directe communicatie, kunnen we op een slimme en handige manier werken.

De gezichten achter Fenc.nl

Wat begon als een bedrijf met twee medewerkers, zijn we nu uitgegroeid naar een bedrijf met vier werknemers die elke dag op pad gaan!

Foto: Onze mannen poseren met het wagenpark.

Het ontstaan van Fenc.nl

FENC heeft twee trotse eigenaren: de broers Florus en Christiaan Mulder, beide opgegroeid in Terschuur. FENC staat dan ook voor Florus en Christaan. 

“Na elektro opleidingen op de middelbare school en het MBO hebben wij eerst een aantal jaar voor een werkgever gewerkt. In de tussentijd hebben we altijd al het idee gehad om voor onszelf te beginnen. Eerst was het idee om allebei iets voor onszelf te starten, maar toen kwam het idee om samen iets op te zetten”.

Wat begon als een bedrijf in de houtbouw, is uiteindelijk toch geëindigd in een bedrijf in de elektrotechniek. Na een korte opstart kregen we het vertrouwen van een aantal aannemers uit Gelderland. Deze aannemers zijn nu al jaren onze opdrachtgevers. Een project van a-z opbouwen en afronden geeft een gevoel van voldoening en tevredenheid. Nog steeds gaan we elke dag met plezier op pad! 

Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen? 

Bent u benieuwd of wij u verder kunnen helpen? Heeft u bijvoorbeeld vragen over zonnepanelen, laadpalen, utiliteitsbouw, verlichting of beveiliging? Neem dan vooral contact met ons op of maak een afspraak. Samen kijken we naar de mogelijkheden en helpen we u graag verder! 

Christiaan Mulder
Mede-eigenaar
Florus Mulder
Mede-eigenaar
Alfred Mulder
Technicus
Guido Mulder
1e monteur

Vacatures

Werken bij FENC

Welkom bij FENC Totaaltechniek: een klein bedrijf maar vol mogelijkheden. Met ruim 10 jaar aan ervaring en kennis, waarin de allerlaatste technieken samenkomen. Maak jij deel uit van ons team?

Vacatures

FENC is uw totaalpartner in elektra

Wij zijn de totaalpartner in elektra. We adviseren u graag vrijblijvend.

Naar contact We reageren binnen een werkdag