FENC is uw totaalpartner in elektra
Dienst

Elektrotechniek

Ook voor elektronische installaties bent u bij FENC aan het juiste adres. Ontdek nu wat FENC voor u kan betekenen.

FENC: uw betrouwbare partner voor elektrotechniek

FENC is uw betrouwbare partner voor het beheer en onderhoud van technische installaties. Met oog voor kwaliteit en veiligheid zorgen wij ervoor dat de elektronische installaties goed worden geplaatst. Daarnaast hechten we grote waarde aan betrokkenheid en transparantie.

Verschillende elektronische installaties

Wij nemen de zorg op ons voor alle essentiële componenten, waaronder meterkasten, wandcontactdozen, dimmers en schakelaars. Ons toegewijde team van experts staat klaar om ervoor te zorgen dat uw installaties optimaal functioneren. Ook kunt u bij ons terecht voor onder meer beveiliging, brandmelding, datacommunicatie, maar ook zonnepanelen, verlichting en camera installaties.

Het proces van elektrische installaties bij FENC

FENC is er voor de elektronische installaties van woonhuizen, tuinkamers, mantelzorgwoningen, poolhouses en ga zo maar door. We betrekken u actief bij ons werkproces en zorgen voor duidelijke communicatie, wat van cruciaal belang is voor een succesvolle afronding van onze opdrachten. Daarnaast bieden we te allen tijde een helder overzicht van de kosten, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Wilt u meer weten over elektronische installaties?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u meer weten over de elektronische installaties? Neem dan gerust contact met ons op door het formulier in te vullen, te mailen naar info@fenc.nl of te bellen naar 06 – 171 593 55. Samen kijken we naar de mogelijkheden en helpen we u graag verder! 

Kies verstandig

Daarom FENC

Transparant
U weet qua kosten precies waar u aan toe bent, want wij houden van transparantie. Dus geen onverwachte verassingen achteraf.
Betrokken
Wij betrekken u nauw bij de manier waarop wij werken. Communicatie is belangrijk voor het laten slagen van een opdracht.
Korte lijnen
Door heldere afspraken en een platte organisatiestructuur met directe en korte communicatielijnen. Wel zo makkelijk!

FENC is uw totaalpartner in elektra

Wij zijn de totaalpartner in elektra. We adviseren u graag vrijblijvend.

Naar contact We reageren binnen een werkdag