FENC is uw totaalpartner in elektra
Dienst

Beveiliging

Veiligheid is van het grootste belang, of het nu gaat om uw huis of bedrijfspand. Wij begrijpen hoe belangrijk veiligheid is en helpen we met maatwerk oplossingen. Als het gaat om elektronische beveiliging en camera’s: bij FENC helpen we u graag verder!

Het belang van goede beveiliging

Het waarborgen van de veiligheid van uw huis of bedrijfspand is niet alleen een kwestie van eigendom, maar ook van gemoedsrust. Goede beveiligingssystemen helpen u om proactief bedreigingen te identificeren en ook te minimaliseren. Door te investeren in een goede beveiliging legt men een goede basis voor een veilige en beschermde omgeving.

Beveilig uw woning of pand met goede camera’s

Een goede optie om uw pand of woning te beveiligen is met camera’s. Onze camera’s zijn ontworpen om een nauwkeurige en betrouwbare bewaking te garanderen. Met verschillende technologieën op het gebied van videobewaking bieden wij een uitgebreid scala aan opties. Wij werken veel met de merken Alphatronics en Dahua.

Elektronische beveiliging met een alarm

Wilt u onbevoegde personen van bepaalde afdelingen of van uw hele bedrijfspand weren? Dit kunnen wij voor u realiseren door een alarm voor u te installeren. Een alarmsysteem voor uw bedrijfspand of woning is absoluut een verstandige keuze. Het biedt een essentiële laag van beveiliging die niet alleen indringers afschrikt, maar ook snel en effectief reageert in noodsituaties.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op! 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft beveiliging? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak. Samen kijken we naar de mogelijkheden en helpen we u graag verder!  

Kies verstandig

Daarom FENC

Transparant
U weet qua kosten precies waar u aan toe bent, want wij houden van transparantie. Dus geen onverwachte verassingen achteraf.
Betrokken
Wij betrekken u nauw bij de manier waarop wij werken. Communicatie is belangrijk voor het laten slagen van een opdracht.
Korte lijnen
Door heldere afspraken en een platte organisatiestructuur met directe en korte communicatielijnen. Wel zo makkelijk!

FENC is uw totaalpartner in elektra

Wij zijn de totaalpartner in elektra. We adviseren u graag vrijblijvend.

Naar contact We reageren binnen een werkdag